Unieke occasions

Unieke campers: handgemaakt en weg=weg

Doordat de Kazoo campers steeds verhuurd waren, is de naseizoensaanbieding verlengd. Zoals elk najaar bieden we alle campers te koop aan. Zodra er enkele zijn verkocht, sluiten we de aanbieding. Wil je deze winter met je eigen camper op pad, of wil je de vrijheid van weekendjes weg of juist een lange reis door en buiten Europa: deze campers hebben zich als zeer geschikt bewezen.
 


 

Compacte bus met hotelbed en sterrenhemel

Camper José benadert perfectie. Wil je graag een camper die hier sterk op lijkt of wil je precies deze: laat alsjeblieft weten wat voor reisplan je hebt en we maken jouw droom werkelijkheid.
 

Compacte bus met hotelbed en sterrenhemel

 
José betekent de vrijheid om helemaal niet te werken en ze staat altijd klaar voor jouw vakantie of festival. Je hoeft je bed niet op te maken en de radio speelt jouw eigen muziek. Je kunt koffie of thee zetten of koken. Er is een toilet aan boord. En veel ruimte voor je ski’s, duikspullen of muziekinstrumenten maakt dit de ultieme wagen voor elk avontuur. Comfortabel geïsoleerd en met een krachtige dieselkachel is het zowel ’s winters als ’s zomers erg prettig.

 

 
 
 
 


 

De ultieme familiecamper: 6 zitplaatsen en 6 bedden

Camper Jeroen groeit stap voor stap. Het begon met het idee voor een buscamper voor 6 personen. De basis is een verlengde Mercedes Sprinter met de OM602 motor, misschien wel de meest betrouwbare automotor ooit, met een bijzonder lage tellerstand van 128000 km.
 

De ultieme familiecamper

€22.500

De plattegrond was een puzzel en gelukkig passen de stukjes in elkaar: eettafel en keuken, slaapplaatsen voor 4 volwassenen en 2 kinderen.De uitstraling wordt die van een strandhuisje: hergebruikt hout, mediterrane kleuren en strandsouvenirs.

Waarschijnlijk maak ik het af met een dakterras voor surfplanken, veel spullen of om in de open lucht te kamperen.

 

 
 
 


 

Ruime sterke bus met garantie

Mercedes Sprinter Lars kan alles en brengt mooie herinneringen binnen handbereik. Lars is anders met een houtkachel, ruime keuken en eettafel. Lars kan zomer en winter op pad wegens een dik pak isolatie. Lars is perfect voor stellen en heeft plek voor vrienden (8 inzittenden). Lars is vlot op de snelweg, soepel in de bergen en smal genoeg in steden.

Lars biedt vrijheid met alles wat je nodig hebt aan boord: koelkast, verwarming en toilet.
 

Mercedes Sprinter Lars

VERKOCHT

Lengte:

6,5 m

Gewicht:

2511 kg

Trekgewicht:

2800 kg (leuk voor de boot- of paardentrailer)

Inzittenden:

Chauffeur + 7

4 á 5 bedden:

200 cm * 170 cm, 200 cm * 60 cm (2x)

Motor:

diesel, 127 pk.

 

Opties:

Gezinsbankje: 3 voorstoelen met autogordels in plaats van 2,

Winterbanden,

Imperiaal voor surfplanken, kano’s, daktent of heel veel spullen,

 

De prijs is nu: €14.900 (incl. BTW).

Wil je komen kijken of Lars past bij jouw weekendjes weg of jouw droomreis: bel of mail Erwin om je vragen te stellen of om een vrijblijvende afspraak te maken.
 
 
 


 

Camper in kleur naar keuze!

Camper Monique heeft stijl. Knus binnen en voorzien van alles wat je nodig hebt, is Monique de perfecte metgezel. De voormalige ambulance schakelt automatisch en rijdt soepel. Binnen heb je een keuken met koelkast en oven, toilet en bankstel, kachel en airco. Of een queen size bed.
 

Camper in kleur naar keuze!

VERKOCHT

Lengte:

5,6 m

Gewicht:

2598 kg

Inzittenden:

Chauffeur + 4 (dus desgewenst 3 passagiers achterin)

2 á 3 bedden:

210 cm * 170 cm

Motor:

diesel, automaat, 127 pk.

 

 

De Benz is gebouwd in 2003 en heeft altijd goed onderhoud gehad. Sinds 2017 is Monique camper. De kilometerstand van 3t is geen enkel probleem. Deze auto kan makkelijk het dubbele halen.

Om te zorgen dat de camper helemaal jouw stijl wordt, mag je zelf de kleur aangeven. Professioneel overspuiten is bij de prijs inbegrepen.

De prijs is deze maand: €11.900.

Kies jij een unieke camper in jouw eigen stijl? Bel of mail Erwin dan nu voor antwoorden op je vragen of het maken van een afspraak.
 
 

 

Welke camper heeft uw belangstelling?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Call Now Button