Ruime tweepersoons buscamper

Ruime tweepersoons buscamper

 

Kazoo Campers bedient vanuit Groningen geen ‘marktsegmenten’, maar helpt echte mensen de camper van hun dromen te krijgen. Doordat ik geen fabriek hoef bezig te houden, is veel meer maatwerk mogelijk dan grote fabrikanten kunnen bieden.

 

Alternatieve camperinbouw

Een typische camper van een gerenommeerd bedrijf is als een Zwitsers zakmes: een veelheid aan functionaliteit op een minimale oppervlakte met een afwerkingsniveau waarop niemand verliefd wordt en ook vrijwel niemand afknapt. Wist u dat de meerderheid van de camperaars hun douche liever niet gebruikt, behalve voor opslag van grote spullen? Of is het u weleens opgevallen dat het ‘houtwerk’ wel met de mode mee verandert, maar zelden echt modieus wordt?

Deze gedachten en de specifieke wens van een klant vormden het ontwerp voor de grote tweepersoons camperbus met ruimte. Geen extra ruimte voor kasten en functies, geen extra ruimte voor spullen en toestanden, maar ruimte voor u en eventueel uw geliefde. Ruimte om te zijn.

 

Uitzonderlijk camperontwerp

De basis is aanwezig met een goed, laag, vast bed, een fijne tafel, een keukenblok en een wc’tje-voor-nood. Verder is de camper zo leeg mogelijk gehouden! Sterker nog: op ooghoogte, als je zit, is de camper leeg. Ik vermoed dat u thuis ook geen kasten dwars zet in kleine ruimtes? Dit uitgangspunt vormt het begin van een camper waarin het fijn is om te zijn. 

Maatwerk maakt uw camper af

U bent zelf iemand, met eigen voorkeuren en een eigen smaak. In de afwerking kan elk maatwerk. De camper kan best in het kleurenpallet van die ene foto of dat bijzondere schilderij, natuurlijk, zeker als de kleuren het op het plaatje al goed bij elkaar passen. En als u nou wel een hoge kast wilt, voor jurkjes bijvoorbeeld of skipakken, dan kan dat heus.

 

Wat voor camper

De meeste mensen vinden van alle campers een buscamper het fijnst rijden, omdat het rijgedrag ervan het meest op een personenauto lijkt. Het voordeel van de verlengde Mercedes Sprinter als basis is bovendien de geringe breedte: ideaal in binnensteden en op bergwegen.

De voorstoelen draaien beide makkelijk om, wat een maximale leefruimte schept. De bestuurdersstoel en de zitbank staan aan de wegneembare tafel. Bij de schuifdeur aan de passagierszijde staat de keuken, met de koelkast ertegenover. Achterin staat het bed in de lengte van de bus, zodat ook lange mensen zich kunnen uitstrekken. 

 

Wilt u een comfortabel ruime camper in uw eigen stijl?

Wilt u een camper die goed rijdt en waarin vooral het verblijf aangenaam is? Neem dan alstublieft contact op. Ik heb zin om er een (of meerdere) te bouwen en vertel graag meer over de mogelijkheden.

 

Hartelijke groet, Erwin

Call Now Button