Reviews

Wat anderen zeggen:


starstarstarstarstar

Rob Gerards

september 2020

quote

 

Beste Erwin. Wij Brabanders op een camping in Groningen belden jou met een verzoek om hulp omdat we op een camping stonden met een defecte luifel. Je was er binnen een uur en hebt ons super geholpen. Van ons krijg je een 10 met griffel! Nogmaals dank, Rob Geerards

 

starstarstarstarstar

Hanne Fleurke

augustus 2020, Camper José

quote

Onlangs hebben we camper José bij Erwin gehuurd. De reis begon anders dan gepland door een defect aan de camper, Erwin is hier ons prima in tegemoet gekomen. Uiteindelijk twee mooie en probleemloze weken in Schotland gehad met een camper die fijn rijdt en ons van alle gemakken heeft voorzien. We zijn enthousiast geworden over het kamperen met een camper.

starstarstarstarstar

Mark van der Staay

december 2019, Camper José

quote
Goed uitgedachte maar bijzondere campers voor een goede prijs én de hulp van de bevlogen verhuurder. Aanrader!

starstarstarstarstar

Magdalena Huberts

juli 2019, Camper José

quote
Super vakantie gehad met camper José mede dankzij de vriendelijke en behulpzame eigenaar Erwin.

starstarstarstarstar

W.H. Zwart

mei 2019, Camper José

quote
Zeer prettige communicatie: alles in overleg mogelijk. Snelle reacties. Duidelijke uitleg en antwoord. Erg vriendelijke verhuurder. Camper: gebruiksvriendelijk, schoon, comfortabel en groot bed, gemakkelijk te besturen (automaat), voldoende ruimte voor fietsen en ander materiaal.

starstarstarstarstar

Zinzi Reimert

november 2018, Camper Lars

quote
Wij zijn met drie vriendinnen met de bus op surftrip naar Bretagne geweest met Lars. De bus rijdt heerlijk o.a. door de normale auto-breedte, heeft alle voorzieningen die je nodig hebt, slaapt comfortabel en was voor ons perfect voor deze vakantie. Contact met de verhuurder verliep goed. Aanrader voor een mooi avontuur!

starstarstarstarstar

Eline Burger

oktober 2018, Camper Lars

quote
Met camper Lars een topweek golfsurfen gehad in Bretagne! Naast de leuke uitstraling van Lars, rijdt en slaapt hij ook nog heerlijk. Zelfs de kleinste weggetjes in Frankrijk zijn doorheen te manouvreren. Van binnen heel praktisch en handig ingericht. Wel alleen gordels voor de twee voorste stoelen voorin, dus opletten als je met meerdere personen weggaat. Flexibele en fijne verhuurder met een passie voor campers bouwen. Een aanrader!

starstarstarstarstar

Renate Scheper

oktober 2018, Camper Lars

quote
Op het moment dat je verzint.. he laat ik op vakantie gaan naar where ever the car takes me…. en dan een campervan huurt van Erwin, was meteen een gouden herinnering. Amazing en bijzonder mooi avontuur beleeft in Denemarken.. oh en verhuurder Erwin topgozer.. eerlijk, super chill, flexibel, reageert vrij snel en komt met passende oplossingen. Ik boekte campervan Lars.. en was meteen verliefd.. ;).. heeft letterlijk alles en niets ontbrak tijdens mijn vakantie, rijdt heerlijk, kookt heerlijk, slaapt heerlijk. perfect voor een koppel of gewoon heerlijk voor jezelf, Erwin Bedankt!

starstarstarstarstar

Annemarie van Velzen

augustus 2018, Camper José

quote
We hebben een erg leuke trip rond het IJsselmeer gemaakt met Camper José. Je slaapt boven een slim gemaakte keuken die uit verschillende lades bestaat op een heerlijk dik matras onder een open dak. Je kan de auto ’s nachts goed afsluiten en toch het gevoel hebben buiten te slapen. Erwin verbouwt zijn campers op een smaakvolle, degelijke en verrassende manier. Ook het contact bij start en inleveren verloopt heel ontspannen en prettig. We komen graag een keer terug! Annemarie, Ruben en hond Roets.

starstarstarstarstar

Clementien Fabels

augustus 2018, Camper Lars

quote

Lars is een topcamper en Erwin is een geweldige verhuurder. De camper heeft alles er op en er aan (inclusief een houtoven voor de liefhebber!) en Erwin levert de camper ‘ready to go’ aan (inclusief slaapzakken en handdoeken). Echte aanrader!

starstarstarstarstar

Svend-Aage Nielsen

mei 2018, Camper Lars

quote

Het was zeer prettig om een camper bij Erwin van Kazoo Campers te huren. Overleg gaat soepel, Erwin denkt mee en geeft tips en in overleg is er van alles mogelijk.

starstarstarstarstar

Marius, Langen, Germany

december 2017, Van Lars

quote

Very nice van, it is a special experience with this oven in a van, unique! We had a great weekend, it was really cozy inside!
Thanks a lot for this offer!

sterstersterster

Estevon Lozano, Honolulu, Hi.

27 October – 6 November 2017, Van Monique

quote

I had a good time traveling the country side a bit. Parking is the best on the north side and I took the ferry back and forth. Some issues arose with the battery, but Erwin was always capable of quick responses. And the overall experience was great.

stersterstersterster

Kevin O’Brien, Chicago, Il.

12 – 20 October, 2017, Van Lars

quote

We had a great stay in Amsterdam as Erwin was incredibly helpful. He made checking in and out extremely easy and convenient, offered local tips, and prepared the van personally for our group. The van itself was excellent: small enough to drive easily but large to sleep several adults comfortably. It gave us a unique and pleasant experience. The price offered quite a bargain, too. I would certainly recommend renting from Erwin.

stersterstersterster

Adrien Gosteli, Ile de France, France

6 October – 9 October 2017, Van Lars

quote

Rien a redire, Super Van! Erwin est à l’écoute et très sympa!

Call Now Button