Nieuwe Home

Nieuwe Home

Camper in Groningen: ultieme vrijheid, optimaal gemak

“Een camper kopen bleek een schot in de roos te zijn. Vanuit Groningen trekken we er vaak op uit. Mijn vrouw slaapt veel beter op een goed bed. De kinderen noemen de weekenden in het bos of langs de kust steevast als hoogtepunten van het jaar.

En we hebben flexibiliteit, waardoor we snel kunnen vertrekken als een camping of vakantiepark niet bevalt. Niet langer hebben we stress en gedoe, want met de camper reist de keuken en het toilet altijd mee. Heerlijk!”

Locaties

Waarom u voor Kazoo campers in Groningen kiest.

R

Bespaar

U bespaart: wij bouwen namelijk tweedehands bestelwagens efficiënt om tot luxe camperbus.

R

Goed rijden en slapen

Kazoo Campers rijden fijn en hebben altijd een volwaardig bed.

R

Inrichting naar uw wensen

Geef ons uw wensen door, zodat u spoedig van uw maatwerk camper kunt genieten.

Mercedes Sprinter camper

Kleine camper met vast bed

Op basis van de Mercedes Sprinter of VW Transporter bouwen we graag een camper in uw stijl aangepast aan uw gebruik.

 • Hotelbed in compacte camper
 • Bouwen op aanvraag
 • Levering binnen 3 maanden
Elektrische camper binnenkant

Elektrische camper - beter dan alternatieven

Echt goed: dagelijkse actieradius van meer dan 500 km, volwaardig bed van 140 cm bij 200 cm en een buitenkeuken! 

 • Crowdfunding voor productieversie
 • Ontwikkeling prototype bijna klaar
 • Eerste leveringen gepland voor voorjaar 2021

Welke Campers maken wij op maat in Groningen?

Benieuwd naar de Mercedes Sprinter campers die wij bouwen? Bekijk hieronder onze campers. Maatwerk is wat u te allen van ons kunt verwachten. Verder staan onze campers bekend als uiterst comfortabele voertuigen, die ook nog eens “rijden als een personenauto”. 

VW Buscamper

Volkswagen camper 2-persoons Compact Comfort

Rondom het vaste bed in dit ontwerp buscamper is veel maatwerk mogelijk. We maken uw camper met de opties die u wilt. Waarheen gaat uw droomreis?

 • Rijdt fantastisch
 • Slaapt als thuis
 • Persoonlijke uitstraling
Tweepersoons Mercedes Buscamper

Ruime 2-persoons Mercedes Sprinter camper

Een camper kan best mooi zijn, en hoeft ook niet helemaal volgebouwd. Een fijne plek om te zijn, met een goed bed en top rijgedrag: de ideale tweepersoons.

 • Ruime buscamper
 • Extra laag bed
 • Veel maatwerk mogelijk
Elektrische camper met buitenkeuken

Elektrische camper van hergebruikte materialen!

Binnenkort bestaat het gewoon wel: elektrisch aangedreven, circulair geproduceerd, een volwaardige camper.

 • Bereik dagelijks 500km
 • Bed van 140 cm bij 200 cm
 • Buitenkeuken
 • Geleverd in uw stijl en kleur

Gebruikte en nieuwe campers in Groningen direct leverbaar!

In tegenstelling tot de bovenstaande campers zijn het volgende modellen direct leverbaar. De campers hebben een creatieve twist, zoals een bed van waaruit de sterren en wolkenluchten het best te bekijken zijn, of een dakterras voor een goed glas wijn met uw geliefde.

Camper verkoop dak met zonnepaneel

Renault Master camper 2-persoons

Voorheen bekend als ‘Jose’: onze populaire verhuurcamper. Sinds kort te koop, met kilometerstand van ongeveer 367.000, altijd professioneel onderhouden met nieuwe APK.

 • Populaire camper, lovende recensies
 • Sterren kijken vanuit het bed
 • Af te halen voor €9.000
Mercedes sprinter camper 6-persoons

Mercedes sprinter camper 6-persoons

Lekker creatief heeft Kazoo Campers een 6-persoons familiecamper gerealiseerd. Maak gerust een afspraak om onze nieuwe camper te bekijken.

 • Dakterras!
 • 6 slaapplaatsen
 • 6 autogordels

Camperombouw: mooiere campers voor lagere prijzen

Als camperbouwer zijn wij ervan overtuigd, dat uw camper enorm nauwkeurig moet aansluiten bij uw wensen en stijl. En dat dat bij lange na niet zo duur hoeft te zijn als sommige A-merken suggereren.

Bij Kazoo Campers in Groningen bent u aan het juiste adres om mooie en slim ontworpen buscampers te kopen. Een Kazoo camper draait om u als klant: u kiest de stijl, de systemen passen precies bij uw wensen en uw budget wordt besteed aan hoofdzaken.

Kazoo Campers zorgt altijd voor een mooie afwerking van de hele binnenkant en zelfs de buitenkant van buscampers. We gebruiken altijd natuurlijke materialen, waardoor een huiselijke sfeer ontstaat. Zonder meerkosten doen we dat graag in de stijl die u wenst: moderne of juist klassieke verlichting, de kleuren die u mooi vindt. Maatwerk krijgt u ook in de opties: u betaalt niet voor elektra dat u nooit gebruikt of als u dat wilt krijgt u wel een zonnepaneel en een grote accu. Uw camper wordt helemaal voor u.

In uw voordeel werken wij efficiënt. Wij besteden uw budget aan hoofdzaken. Al onze campers hebben een volwaardig bed. Al onze campers rijden echt fijn. Wij hebben geen showroom of secretaresse. Wat u niet nodig heeft, koopt u ook niet. Dat scheelt. Vrijwel alle klanten kiezen voor een gebruikte Mercedes of Volkswagen bestelbus als basis. Voor een beperkt budget kunnen wij veel doen: met de inzet van bekwame leveranciers en slimme productiemethoden puzzelen we uw wensen en de mogelijkheden aan elkaar.

Quote Rob Geerards

starstarstarstarstar Rob Gerards september 2020
quote
  Beste Erwin. Wij Brabanders op een camping in Groningen belden jou met een verzoek om hulp omdat we op een camping stonden met een defecte luifel. Je was er binnen een uur en hebt ons super geholpen. Van ons krijg je een 10 met griffel! Nogmaals dank, Rob Geerards  

Quote Hanne Fleurke

starstarstarstarstar Hanne Fleurke augustus 2020, Camper José
quote
Onlangs hebben we camper José bij Erwin gehuurd. De reis begon anders dan gepland door een defect aan de camper, Erwin is hier ons prima in tegemoet gekomen. Uiteindelijk twee mooie en probleemloze weken in Schotland gehad met een camper die fijn rijdt en ons van alle gemakken heeft voorzien. We zijn enthousiast geworden over het kamperen met een camper.

Quote Mark van der Staay

starstarstarstarstar Mark van der Staay december 2019, Camper José
quote
Goed uitgedachte maar bijzondere campers voor een goede prijs én de hulp van de bevlogen verhuurder. Aanrader!

Quote Magdalena Huberts

starstarstarstarstar Magdalena Huberts juli 2019, Camper José
quote
Super vakantie gehad met camper José mede dankzij de vriendelijke en behulpzame eigenaar Erwin.

Quote W.H. Zwart

starstarstarstarstar W.H. Zwart mei 2019, Camper José
quote
Zeer prettige communicatie: alles in overleg mogelijk. Snelle reacties. Duidelijke uitleg en antwoord. Erg vriendelijke verhuurder. Camper: gebruiksvriendelijk, schoon, comfortabel en groot bed, gemakkelijk te besturen (automaat), voldoende ruimte voor fietsen en ander materiaal.

Quote Zinzi Reimert

starstarstarstarstar Zinzi Reimert november 2018, Camper Lars
quote
Wij zijn met drie vriendinnen met de bus op surftrip naar Bretagne geweest met Lars. De bus rijdt heerlijk o.a. door de normale auto-breedte, heeft alle voorzieningen die je nodig hebt, slaapt comfortabel en was voor ons perfect voor deze vakantie. Contact met de verhuurder verliep goed. Aanrader voor een mooi avontuur!

Quote Eline Burger

starstarstarstarstar Eline Burger oktober 2018, Camper Lars
quote
Met camper Lars een topweek golfsurfen gehad in Bretagne! Naast de leuke uitstraling van Lars, rijdt en slaapt hij ook nog heerlijk. Zelfs de kleinste weggetjes in Frankrijk zijn doorheen te manouvreren. Van binnen heel praktisch en handig ingericht. Wel alleen gordels voor de twee voorste stoelen voorin, dus opletten als je met meerdere personen weggaat. Flexibele en fijne verhuurder met een passie voor campers bouwen. Een aanrader!

Quote Renate Scheper

starstarstarstarstar Renate Scheper oktober 2018, Camper Lars
quote
Op het moment dat je verzint.. he laat ik op vakantie gaan naar where ever the car takes me.... en dan een campervan huurt van Erwin, was meteen een gouden herinnering. Amazing en bijzonder mooi avontuur beleeft in Denemarken.. oh en verhuurder Erwin topgozer.. eerlijk, super chill, flexibel, reageert vrij snel en komt met passende oplossingen. Ik boekte campervan Lars.. en was meteen verliefd.. ;).. heeft letterlijk alles en niets ontbrak tijdens mijn vakantie, rijdt heerlijk, kookt heerlijk, slaapt heerlijk. perfect voor een koppel of gewoon heerlijk voor jezelf, Erwin Bedankt!

Quote Annemarie van Velzen

starstarstarstarstar Annemarie van Velzen augustus 2018, Camper José
quote
We hebben een erg leuke trip rond het IJsselmeer gemaakt met Camper José. Je slaapt boven een slim gemaakte keuken die uit verschillende lades bestaat op een heerlijk dik matras onder een open dak. Je kan de auto ’s nachts goed afsluiten en toch het gevoel hebben buiten te slapen. Erwin verbouwt zijn campers op een smaakvolle, degelijke en verrassende manier. Ook het contact bij start en inleveren verloopt heel ontspannen en prettig. We komen graag een keer terug! Annemarie, Ruben en hond Roets.

Quote Clementien Fabels

starstarstarstarstar Clementien Fabels augustus 2018, Camper Lars
quote
Lars is een topcamper en Erwin is een geweldige verhuurder. De camper heeft alles er op en er aan (inclusief een houtoven voor de liefhebber!) en Erwin levert de camper 'ready to go' aan (inclusief slaapzakken en handdoeken). Echte aanrader!

Quote Svend-Aage Nielsen

starstarstarstarstar Svend-Aage Nielsen mei 2018, Camper Lars
quote
Het was zeer prettig om een camper bij Erwin van Kazoo Campers te huren. Overleg gaat soepel, Erwin denkt mee en geeft tips en in overleg is er van alles mogelijk.

Quote Marius Langen

starstarstarstarstar Marius, Langen, Germany december 2017, Van Lars
quote
Very nice van, it is a special experience with this oven in a van, unique! We had a great weekend, it was really cozy inside! Thanks a lot for this offer!

Quote Estevan Lozano

sterstersterster Estevon Lozano, Honolulu, Hi. 27 October - 6 November 2017, Van Monique
quote
I had a good time traveling the country side a bit. Parking is the best on the north side and I took the ferry back and forth. Some issues arose with the battery, but Erwin was always capable of quick responses. And the overall experience was great.

Quote Kevin O’Brien

stersterstersterster Kevin O’Brien, Chicago, Il. 12 - 20 October, 2017, Van Lars
quote
We had a great stay in Amsterdam as Erwin was incredibly helpful. He made checking in and out extremely easy and convenient, offered local tips, and prepared the van personally for our group. The van itself was excellent: small enough to drive easily but large to sleep several adults comfortably. It gave us a unique and pleasant experience. The price offered quite a bargain, too. I would certainly recommend renting from Erwin.

Quote Adrien Gosteli

stersterstersterster Adrien Gosteli, Ile de France, France 6 October - 9 October 2017, Van Lars
quote
Rien a redire, Super Van! Erwin est à l'écoute et très sympa!

Quote Hanne Fleurke

starstarstarstarstar Hanne Fleurke augustus 2020, Camper José
quote
Onlangs hebben we camper José bij Erwin gehuurd. De reis begon anders dan gepland door een defect aan de camper, Erwin is hier ons prima in tegemoet gekomen. Uiteindelijk twee mooie en probleemloze weken in Schotland gehad met een camper die fijn rijdt en ons van alle gemakken heeft voorzien. We zijn enthousiast geworden over het kamperen met een camper.

Quote Mark van der Staay

starstarstarstarstar Mark van der Staay december 2019, Camper José
quote
Goed uitgedachte maar bijzondere campers voor een goede prijs én de hulp van de bevlogen verhuurder. Aanrader!

Quote Magdalena Huberts

starstarstarstarstar Magdalena Huberts juli 2019, Camper José
quote
Super vakantie gehad met camper José mede dankzij de vriendelijke en behulpzame eigenaar Erwin.

Quote W.H. Zwart

starstarstarstarstar W.H. Zwart mei 2019, Camper José
quote
Zeer prettige communicatie: alles in overleg mogelijk. Snelle reacties. Duidelijke uitleg en antwoord. Erg vriendelijke verhuurder. Camper: gebruiksvriendelijk, schoon, comfortabel en groot bed, gemakkelijk te besturen (automaat), voldoende ruimte voor fietsen en ander materiaal.

Quote Zinzi Reimert

starstarstarstarstar Zinzi Reimert november 2018, Camper Lars
quote
Wij zijn met drie vriendinnen met de bus op surftrip naar Bretagne geweest met Lars. De bus rijdt heerlijk o.a. door de normale auto-breedte, heeft alle voorzieningen die je nodig hebt, slaapt comfortabel en was voor ons perfect voor deze vakantie. Contact met de verhuurder verliep goed. Aanrader voor een mooi avontuur!

Quote Eline Burger

starstarstarstarstar Eline Burger oktober 2018, Camper Lars
quote
Met camper Lars een topweek golfsurfen gehad in Bretagne! Naast de leuke uitstraling van Lars, rijdt en slaapt hij ook nog heerlijk. Zelfs de kleinste weggetjes in Frankrijk zijn doorheen te manouvreren. Van binnen heel praktisch en handig ingericht. Wel alleen gordels voor de twee voorste stoelen voorin, dus opletten als je met meerdere personen weggaat. Flexibele en fijne verhuurder met een passie voor campers bouwen. Een aanrader!

Quote Renate Scheper

starstarstarstarstar Renate Scheper oktober 2018, Camper Lars
quote
Op het moment dat je verzint.. he laat ik op vakantie gaan naar where ever the car takes me.... en dan een campervan huurt van Erwin, was meteen een gouden herinnering. Amazing en bijzonder mooi avontuur beleeft in Denemarken.. oh en verhuurder Erwin topgozer.. eerlijk, super chill, flexibel, reageert vrij snel en komt met passende oplossingen. Ik boekte campervan Lars.. en was meteen verliefd.. ;).. heeft letterlijk alles en niets ontbrak tijdens mijn vakantie, rijdt heerlijk, kookt heerlijk, slaapt heerlijk. perfect voor een koppel of gewoon heerlijk voor jezelf, Erwin Bedankt!

Quote Annemarie van Velzen

starstarstarstarstar Annemarie van Velzen augustus 2018, Camper José
quote
We hebben een erg leuke trip rond het IJsselmeer gemaakt met Camper José. Je slaapt boven een slim gemaakte keuken die uit verschillende lades bestaat op een heerlijk dik matras onder een open dak. Je kan de auto ’s nachts goed afsluiten en toch het gevoel hebben buiten te slapen. Erwin verbouwt zijn campers op een smaakvolle, degelijke en verrassende manier. Ook het contact bij start en inleveren verloopt heel ontspannen en prettig. We komen graag een keer terug! Annemarie, Ruben en hond Roets.

Quote Clementien Fabels

starstarstarstarstar Clementien Fabels augustus 2018, Camper Lars
quote
Lars is een topcamper en Erwin is een geweldige verhuurder. De camper heeft alles er op en er aan (inclusief een houtoven voor de liefhebber!) en Erwin levert de camper 'ready to go' aan (inclusief slaapzakken en handdoeken). Echte aanrader!

Quote Svend-Aage Nielsen

starstarstarstarstar Svend-Aage Nielsen mei 2018, Camper Lars
quote
Het was zeer prettig om een camper bij Erwin van Kazoo Campers te huren. Overleg gaat soepel, Erwin denkt mee en geeft tips en in overleg is er van alles mogelijk.

Quote Marius Langen

starstarstarstarstar Marius, Langen, Germany december 2017, Van Lars
quote
Very nice van, it is a special experience with this oven in a van, unique! We had a great weekend, it was really cozy inside! Thanks a lot for this offer!

Quote Estevan Lozano

sterstersterster Estevon Lozano, Honolulu, Hi. 27 October - 6 November 2017, Van Monique
quote
I had a good time traveling the country side a bit. Parking is the best on the north side and I took the ferry back and forth. Some issues arose with the battery, but Erwin was always capable of quick responses. And the overall experience was great.

Quote Kevin O’Brien

stersterstersterster Kevin O’Brien, Chicago, Il. 12 - 20 October, 2017, Van Lars
quote
We had a great stay in Amsterdam as Erwin was incredibly helpful. He made checking in and out extremely easy and convenient, offered local tips, and prepared the van personally for our group. The van itself was excellent: small enough to drive easily but large to sleep several adults comfortably. It gave us a unique and pleasant experience. The price offered quite a bargain, too. I would certainly recommend renting from Erwin.

Quote Adrien Gosteli

stersterstersterster Adrien Gosteli, Ile de France, France 6 October - 9 October 2017, Van Lars
quote
Rien a redire, Super Van! Erwin est à l'écoute et très sympa!

Quote Fanie Kok

sterstersterster Fanie Kok, Cape Town, South Africa 25 September - 4 October 2017, Van Lars
quote
This was a great and very unique experience with camper Lars. The wood burning stove is an amazing feature. The camper is spacious and perfect for friends or a unique family adventure. It's more ideal for an adventure holiday trip than a working holiday trip. Erwin is also very professional and relaxed at the same time. Re: Thank you Fanie for choosing my van for your trip. With your feedback I have now added an invertor to the van for charging computers or camera batteries, permitting to work on sea shores, in forests or anywhere.
Call Now Button