Mercedes Sprinter camper

Nieuwe Mercedes Sprinter camper voor tweedehands prijs!

 

Mercedes Sprinter camper Iedereen wil een nieuwe camper, en de meeste mensen krijgen daarop graag €35.000 korting. We leggen u graag uit hoe we uw maatwerk Sprinter camper realiseren voor een droomprijs. 

Kazoo Campers heeft ruime ervaring met de ombouw van Mercedes Sprinter bestelbussen tot campers. Met ons maatwerk is het mogelijk om een camper te krijgen die aansluit bij hoe u een camper gebruikt, bij uw budget en uw eigen stijl. Bent u op zoek naar een unieke camper? Van harte welkom!

Mercedes Sprinter camper
Sprinter camper

Hoe ontwerpen wij een Mercedes Sprinter camper?

Wij maken een Mercedes Sprinter camper voor u. Daarom vertelt u eerst uitgebreid over uw wensen met de camper, uw positieve ervaringen met andere campers en over wat u juist niet wilt. Kazoo Campers helpt vaak mensen die in het aanbod van reguliere campers niet vinden wat zij zoeken. 

We ontwerpen vaak een indeling die niet voorkomt bij fabriekscampers. Neem bijvoorbeeld ons populaire model, de Compact Comfort: een hele speciale Mercedes Sprinter buscamper, voor eenieder die fijn rijden en goed slapen belangrijker vindt, en huivert bij de gedachte van een overvolle camper met allerlei zelden gebruikte snufjes.

Of wat denkt u van een camper met een extra laag bed, zodat in en uit bed gaan zonder trap kan en u uw camper erg ruimtelijk ervaart?

In details en styling is alles mogelijk. Een huiselijke sfeer spreekt veel mensen aan, maar sommigen willen juist clean strak wit. Een grote mate van flexibiliteit in materialen en volledige vrijheid in kleuren zorgt dat uw eigen stijl in uw Sprinter camper zichtbaar is.

Ook aan de buitenkant kan alles: samen met een autospuiter die (delen van) de camper aanpakt, of met een kunstenaar die prachtige afbeeldingen of zelfs illusies schildert. Van sommige mensen krijgen we moodboards van Pinterest, VT Wonen of Instagram waarin ze laten zien hoe de camper eruit moet komen te zien. Het is fantastisch om dat dan daadwerkelijk te realiseren.

Hoe ziet uw Mercedes Sprinter droomcamper eruit? Stel uw uitdagende vraag gerust hier!

Staat de Mercedes Sprinter echt nog steeds voor kwaliteit?

Ja, de Mercedes Sprinter is een technisch uitstekende bestelwagen en daarmee ook dé ideale camper. (Helaas worden wij niet gesponsord door ‘das Haus’ om deze tekst op de website te zetten.) Kazoo Campers heeft vanuit Groningen en Amsterdam ongeveer drie jaar lang camperbussen van verschillende merken verhuurd. En de verschillen in onderhoudskosten waren aanzienlijk.

De Mercedes Sprinter buscampers kregen regulier onderhoud, dus elke 20.000 km afwisselend een grote en een kleine beurt. En dat bleek voldoende. Zelfs bij hogere kilometerstanden, zoals boven de 300.000 km, deden zich geen problemen voor; we hoefden slechts een keertje een spoedreparatie te regelen.

Mercedes sprinter buscamper

Waarom is Kazoo Campers het juiste vertrekpunt met campers?

Kazoo Campers is anders, en bouwt dus andere campers. Betaalbare maatwerk buscampers is wat u van ons mag verwachten, meestal op de sterke basis van de Mercedes Sprinter. De kwaliteit is gegarandeerd door ervaring en de langdurige samenwerking met leveranciers: vakwerk besteedt Kazoo uit aan bekwame specialisten. Kennis van de werkwijzen en normen van BOVAG is in eigen huis aanwezig. De prijs van onze Mercedes Sprinter camper is zo laag mogelijk door gebruik van modules. Een elektrisch systeem of een keukenblok uit een eerdere camper komt misschien ook voor u van pas. Onderstaande tabel geeft een vergelijking met andere typen camperbouwers en ombouwers.

 

 

  Kazoo Campers Fabriekscamper Camper occasion Camperombouw
Maatwerk binnen budget    
Nieuw interieur
Gebruikt chassis (mogelijk)   ✓ 
Styling binnen- en buitenkant    
Meestal gunstiger prijsstelling

 

 

Het aankoopproces stap voor stap:

 1. We bespreken uw wensen, namelijk het beoogde gebruik, uw stijl en gewenste uitstraling van interieur en buitenkant, en uw budget. 
 2. De offerte bevestigt dat Kazoo Campers uw wensen goed heeft begrepen. U bevestigt de offerte.
 3. Kazoo Campers zoekt een Mercedes Sprinter bestelbus uit: de basis voor uw camper.
 4. De camperombouw gaat altijd van buiten naar binnen: ramen eerst, misschien een luifel, dan elektra en isolatie, ten slotte meubileren en detailleren. U krijgt geregeld foto’s van de voortgang en bent welkom om te komen kijken.
 5. Rijklaar maken: RDW-keuring en kenteken aanvragen, aanvraag kwarttarief van de motorrijtuigenbelasting, BPM-aangifte, eventueel onderhoudsbeurt en nieuwe APK, eventueel een BOVAG-keuring voor de verzekering.
 6. Feestelijke oplevering.
 7. Eerst een proefvakantie met de nieuwe Mercedes Sprinter camper of meteen een lange reis?

Is dit ook wat u wilt? Laat dan gerust uw gegevens achter, of neem direct contact met ons op!

Picknicken naast blauwe mercedes sprinter camper
Mogelijkheden buscamper Mercedes Sprinter

Wat zijn belangrijke keuzes in het ontwerp van mijn Sprinter camper?

In de uitstraling van uw Mercedes Sprinter camper kan alles. De indeling zorgt voor een puzzel. Een belangrijke vraag is wanneer en waar u de camper gebruikt en hoe lang achter elkaar. Gaat u in de winter op pad, weekenden naar vrienden, is het ook uw kantoor, gaan er kinderen mee? Het beoogde gebruik bepaalt welke functies u in de camper prioriteit geeft: iemand die vrijwel altijd in restaurants eet of buiten kookt, zal graag een andere keuken willen dan wie juist koken onderweg een gevoel van vrijheid bezorgt.

Een vraag die altijd vrij snel volgt is die van het beschikbare budget. Daarbij geldt dat voor een camper op basis van een gebruikte Mercedes Sprinter €20.000 (incl. auto, BPM en BTW) aan de krappe kant is, voor €30.000 is een nette, complete camper mogelijk, voor €40.000 kan een grotere camper met een luxe afwerking en voor €50.000 en meer kan dat met een vrij nieuwe Sprinter bus als basis. 

De gewenste functies en het beschikbare budget vormen de puzzelstukken voor de indeling. Samen met u bespreken we welke optie het beste lijkt. U kunt hierin zoveel inbreng hebben als u zelf wilt. Laat gerust nu meteen weten wat u in gedachten heeft. Leuk!

Kazoo Campers heeft geen probleem met een wat oudere Mercedes Sprinter als basis voor uw camper. Onderstaande tabel geeft de verschillen tussen een jonger model en een wat ouder model:

 

Mercedes Sprinter Camper Jonger model Ouder model
Staat van het in- en exterieur ++ ++
Onderhoud ++ +
Resterende gebruiksduur ++ ++
Toegang binnensteden + +/-
BPM +

 

Voordelen van onze Mercedes Sprinter campers:

 • Camper op maat binnen uw budget
 • Interieur in uw eigen stijl
 • Buitenkant met de uitstraling die u wilt
 • Mercedes Sprinter: bewezen technisch hoogwaardig chassis
 • Lage onderhoudskosten
 • Lagere aanschafprijs, goede camper

Neem gerust contact met ons op!

Wat denkt u ervan om vrijblijvend met Erwin te bellen of koffie te drinken bij Kazoo Campers? Neem gerust contact met ons op, of bij ons langs om de mogelijkheden voor uw Mercedes Sprinter camper te bespreken!

Op avontuur met Sprinter camper van Kazoo Campers

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

15 + 11 =

Call Now Button