Camper José

VERKOCHT: 2-persoons korte buscamper

Wil je graag een camper zoals onze José: dat kan! Laat je wensen weten en we regelen samen jouw droomcamper.

   

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  José: compact comfort met een hotelbed en romantisch sterrendak

  Welk busje heeft een hotel bed? Zou je een camper willen die zo rijdt als een personenauto? Wat is er romantischer dan sterren kijken vanuit je bed? 

  Daarom heb ik José ontworpen en gerealiseerd: het rijdt en werkt zo makkelijk mogelijk. Na een dag in de natuur of na het ontdekken van een stad biedt José niet minder dan een hotelbed met een open dak om de sterren te kijken. Rijden is net zo makkelijk als een personenauto, omdat José korter is dan een parkeerplaats, automatisch schakelt en een achteruitrijcamera heeft. Beddengoed en handdoeken zitten erbij, je kunt zo vertrekken.

  José betekent de vrijheid om helemaal niet te werken en ze staat altijd klaar voor jouw vakantie of festival. Je hoeft je bed niet op te maken en de radio speelt jouw eigen muziek. Je kunt koffie of thee zetten of koken. Er is een toilet aan boord. En veel ruimte voor je ski’s, duikspullen of muziekinstrumenten maakt dit de ultieme wagen voor elk avontuur. Comfortabel geïsoleerd en met een krachtige dieselkachel is het zowel ’s winters als ’s zomers erg prettig.

  Je kunt heel Europa ontdekken en je geliefde meenemen. Desgewenst geef ik je graag tips om te zorgen, dat je perfecte herinneringen opdoet.

  José is uniek, dus reserveer op tijd. Ze heeft nog nooit iemand teleur gesteld.

   

   


  Belangrijke info:

   

     Slapen met 2, rijden met 2

     Automatische versnellingsbak

     Dieselmotor

     Standkachel

     Ja, toegestaan in de milieuzone van Amsterdam

   

   


   

   

  Beschikbaarheid

  [wpdevart_booking_calendar id=”3″]

  Meer informatie:

  Bedden en beddengoed

  Een volledig hotelbed is precies wat ik wilde in deze compacte bus. Het is 200 cm bij 140 cm groot en heeft een comfortabel matras. Het bed is opgemaakt met een dekbed en kussens, zoals je ziet op de foto’s. Als je graag meer schoon beddengoed mee wilt krijgen, mag je er gerust om vragen.

  Toilet en douche

  Het kleine chemisch toilet zit middenin de bus. Zelf zou ik het vooral ’s nachts of bij erg hoge nood gebruiken. Als je gaat wildkamperen of vrij staan, is de buitendouche een prima optie. Als je die vult met water en ophangt aan een achterdeur of een boom, kan je warm of koud douchen.

  Details over het voertuig

  De Renault Master is de makkelijkste bus om te rijden, want ze is nog korter dan een parkeervak. Twee spiegels aan beide kanten zorgen voor een goed zicht rondom en de achteruitrijcamera maakt parkeren een eitje. Automatische versnellingsbak, cruise control en airconditioning maken comfortabel rijden compleet.
  Lengte: 499 cm; Breedte: 236 cm (incl. Spiegels); Hoogte; 249 cm.

  Verwarming en airconditioning

  José heeft zowel airconditioning als het zonnedak, die je kunt gebruiken tijdens het rijden. De verwarming werkt op diesel, dus deze verbruikt een beetje brandstof maar nooit de laatste liters.

   

   

   

  Call Now Button