Elektrische camper

Elektrische campers kunnen wel!

 

Kazoo Campers heeft oplossingen om elektrische campers te bouwen. Met hulp van leveranciers kan Kazoo Campers nu volwaardige elektrische campers aanbieden met een serieuze actieradius, snellaadfunctie en een compleet camperinterieur voor haalbare consumentenprijzen.

Elektrische camper met snellaadfunctie en goede actieradius

Is ombouw naar elektrische aandrijving nuttig?

De eerste stap is de elektrische aandrijving. Een camper elektrisch maken op de basis van bestaande bestelbussen betekent dat we geen complete motoren vervangen. Alle grote merken bieden elektrische bestelbussen aan. Een geschikte basis voor een camper is bijvoorbeeld een Nissan E-NV200, een MAN ETGE, een VW E-crafter of E-Transporter, Mercedes E-Sprinter of E-Vito, of een Opel E-Vivaro. 

 

Hoe realiseer je een goede actieradius voor campers?

Deze bussen hebben doorgaans een kleine actieradius van bijvoorbeeld 140 km. Veel mensen willen liever geen vier keer laden onderweg naar Parijs of Kopenhagen, maar gewoon doorrijden. Dat lossen we op met een extensie-accu. Deze tweede accu biedt een grotere laadcapaciteit en dus een grotere actieradius.

 

Elektrische campers met snellaadfunctie?

Occasion bestelbussen hebben soms geen snellaadfunctie. En waarschijnlijk wil je op vakantie geen dagen wachten bij laadpalen. Dus bouwen we een snellaadfunctie in. Onderweg kan je bij laadpalen vlot verder, maar thuis of op campings langzaam de hele nacht laden werkt ook gewoon.

 

Compleet camperinterieur

Ten slotte maakt Kazoo Campers er een maatwerk camper van. Natuurlijk doen we dat met lichtgewicht materialen en volledig afgestemd op jouw wensen. Wil je liever binnen koken of een buitenkeuken? Wil je eigenlijk alleen slapen en koffie zetten? Of neem je een uitgebreide sportuitrusting en een kantoor mee?

 

Met een snellaadfunctie is jouw camper snel weer onderweg.

 

Wat kost een elektrische camper? 

Het antwoord op de meest gestelde vraag is een wedervraag: wat is jouw budget? Voor de aanschafprijs van een reguliere camper, waarvoor ook nog motorrijtuigenbelasting, BPM en brandstofaccijns betaald moet worden, kan je volledig elektrisch camper rijden! Iets voor jou? 

 

Meer informatie?

We beginnen klein. Op dit moment nemen we bestellingen aan voor campers op basis van de Nissan E-NV200. Bij voldoende belangstelling begint de ontwikkeling en bouw van het prototype elektrische camper in de zomer van 2020. Wil jij er misschien eentje? Laat alsjeblieft weten welke vragen je hebt.

De grotere campers op basis van elektrische bestelbussen volgen daarna. Wie het eerst reageert krijgt invloed op het ontwerp en het meeste maatwerk (en een vriendenprijs). Als je een elektrische camper overweegt, is het goed om je gegevens achter te laten. Laten we dit samen mogelijk maken.

 

Call Now Button