Details & FAQ

Hier vind je veel antwoorden op eerder gestelde vragen. Als het onduidelijk is of jouw vraag niet helemaal beantwoordt, stuur dan alsjeblieft een berichtje via mail of app, of bel me op.

Verzekering

Mijn verzekering dekt alles, zoals aansprakelijkheid, schade, pechhulp en een vervangende camper. Dus je hoeft je geen zorgen te maken in geval van schade aan spullen van anderen, schade aan de camper of technische problemen met de camper.

Voor vertrek betaal je een borg van €1000 die je terug krijgt na het schoon, compleet en heel inleveren van de camper. Jouw aansprakelijkheid is beperkt tot dit bedrag. Het kan een goed idee zijn om zelf een reisverzekering af te sluiten.

Extra kosten

Inbegrepen is een gasfles. Niet inbegrepen is diesel: daarom graag aftanken voor terugkomst.

Niet inbegrepen zijn: campings, parkeren, verkeersboetes, tolgelden en de eerste €1000 schade.

Betaling

Na je reserveringsaanvraag ontvang je binnen twee werkdagen een factuur. 40% aanbetaling bevestigt je reservering. 60% resterende betaling betaal je uiterlijk een maand voor vertrek. Je borg van €1000 betaal je uiterlijk de week voor vertrek.

Het snelst en makkelijkst betaal je via: https://bunq.me/kazoocampers.

Rijbewijs en paspoort

De persoon die reserveert moet een geldig rijbewijs hebben. Het moet geldig zijn voor personenauto’s, dus categorie B. Het maakt niet uit in welk land het rijbewijs is afgegeven. 

De verzekering vereist dubbele legitimatie. Bij vertrek maak ik daarom een foto van zowel een geldig rijbewijs als een paspoort of Europese identititeitskaart.

Schoonmaak

Lever de camper alsjeblieft schoon in. Het is mogelijk om mij of mijn vrienden te laten schoonmaken voor €45 per uur. Vertel alsjeblieft vooraf dat je dit op prijs stelt, dat maakt het makkelijker om mijn dagen te plannen.

Huisdieren

Het beleid ‘don’t ask, don’t tell’ komt erop neer dat het prima is om huisdieren mee te nemen, mits de camper goed wordt schoongemaakt. (Je hoeft er echt geen geheim van te maken, ik doe er niet moeilijk over.)

Buitenland

Je kunt met de Kazoo campers gerust door heel Europa en grote delen van Azië en Afrika reizen. Als je plannen hebt om ver in Afrika of Azië te rijden, laat het dan alsjeblieft weten. Ik help je graag om dit mogelijk te maken.

De verzekering biedt volledige dekking in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittanië, Hongarije, Ierland, IJsland, Israel, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Malta, Marokko, Moldavië, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Servië, Slowakije, Spanje, Tunesië, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Tsjechië, Wit-Rusland, Zweden en Zwitserland.

De verzekering dekt niet: Azerbeidzjan, Iran, delen van Cyprus die niet worden bestuurd door de regering van de Republiek Cyprus, delen van Servië die niet worden bestuurd door de regering van Servië.

Annulering

Annulering betekent doorgaans dat Kazoo Campers de camper niet kan verhuren of alleen met hoge kortingen. Om de kosten van annulering zo laag mogelijk te houden, adviseren we om een geschikte reisverzekering af te sluiten. Bij tijdige annulering proberen we onder coulance een geschikte oplossing aan te bieden.

 

 

Call Now Button