Compact comfort, 2-persoons buscamper met hotelbed

Nieuw: compact comfort, buscamper met hotelbed

Wilt u graag een buscamper met een hotelbed? Bent u op zoek naar een tweepersoons camper voor een lage prijs? Of een camper die rijdt als een personenauto?

Wegens grote populariteit van het prototype, camper José, heeft Kazoo Campers samen met leveranciers georganiseerd dat we voor slechts €29.499 een complete camper voor u maken.
 
 

Plattegrond verkoop camper
Camper verkoop draaiende voorstoelen
camper met hotelbed

 
 
Deze camper krijgt een hotelbed van 200 cm bij 140 cm en wordt helemaal compleet geleverd met eettafel, kookgelegenheid, spoelbak met kraan, koelkast, campingtoilet en veel bergruimte.

Praktisch ingedeeld met draaibare voorstoelen en een meubel waaruit met lades alles binnen handbereik is: de tafel, de spoelbak of de koelkast schuiven eenvoudig richting de stoelen. Met meerdere opberglades en kasten en een zee aan ruimte onder het bed is er plaats genoeg voor uw klimuitrusting, muziekinstrumenten of duikspullen.
 
Klik hier om meer informatie te krijgen.
 

Camper verkoop kooktoestel
Camper verkoop koelkast
Camper verkoop bergruimte

 

Wat is er in de prijs inbegrepen?

Zowel de auto, de meubels als de systemen zijn bij de prijs inbegrepen: de VW of Mercedes bestelbus, het interieur, de technische zaken zoals accu’s en het zonnepaneel, natuurlijk ook de koelkast, porta-potti en zelfs een vuilnisbakje. De foto’s van verhuurcamper José geven een impressie van het concept.

De complete lijst met specificaties van wat er is inbegrepen sturen we graag per e-mail toe. Vult u alstublieft hier uw e-mailadres in.
 

 

Camper verkoop uitzicht
Camper verkoop op brug
Camper verkoop dak met zonnepaneel

 
 
Wat kan ik kiezen, welke opties zijn er mogelijk?

De kleur van de kasten is vrij te kiezen: elke kleur is mogelijk. Op uw verzoek kunnen we alle meubels leveren in ecologisch verantwoorde materialen.

Onze maatvoering is standaard. U kunt kiezen tussen een Mercedes Sprinter of VW Crafter met een lengte van 524 cm en stahoogte binnen, of voor een VW Transporter met een hefdak. We zijn ook bezig met de ontwikkeling en bouw van een prototype van de Volkswagen T5, zodat u binnenkort zelf kunt zien in hoeverre die bij u past.

Als u graag een of zelfs twee cassetteluifels wilt, kunt u aangeven welke uw voorkeur heeft.

Voor de ventilatie zijn er meerdere opties. Standaard is een Maxxfan Deluxe dakventilator. Voor een minderprijs is het Fiamma Vent 40 crystal dakraam een eenvoudige mogelijkheid. Echte liefhebbers kunnen vragen naar het open dak om vanuit het bed de sterren te bekijken.

De capaciteit van het zonnepaneel kan vergroot worden met een tweede paneel. In plaats van 110 Wp krijgt u dan 220 Wp. Of u kunt afzien van een zonnepaneel.

Als de bus nog geen achteruitrijcamera heeft of geen standkachel kunnen we die ook plaatsen.

Wilt u meer weten over deze camper: we bellen u graag om de mogelijkheden te bespreken. Vult u alstublieft hier uw telefoonnummer in.
 

Hoe is deze lage prijs mogelijk, zit er een addertje onder het gras?

Nee, dit aanbod is precies wat u leest. Kazoo Campers levert alleen wat u nodig heeft en bespaart daarmee onnodige kosten. Er is daarom geen showroom, geen telefonist en geen manager.

De prijsopbouw is als volgt. We vinden bijvoorbeeld een Mercedes Sprinter uit 2008 met 140.000 km voor €7.500 (incl. BTW) (stelpost). Daarvan maken we de camper: interieur, systemen, assemblage en montage leveren we voor €18.550 (incl. BTW). Ten slotte betalen we €600 BPM (stelpost). Dit betekent dus ook, dat als u kiest om zelf de bestelbus aan te leveren, u voor €18.550 het interieur en de systemen ingebouwd kunt krijgen.

Lijkt dit u wat? Neem dan alstublieft nu vrijblijvend contact op met het onderstaande formulier.

 

Verkoop camper veel bergruimte
Camper verkoop ingebouwde tafel en spoelbak
Verkoop camper Jose

Zelf ervaren? 

Twijfelt u nog? Overtuig dan uzelf. Camper José heeft dezelfde plattegrond en functionaliteiten als de aangeboden camper. Natuurlijk krijgt u de huur terug als korting op uw aankoop (met een maximum van €3000).

 

Ja, ik krijg graag meer informatie over dit aanbod.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.