Compact comfort, 2-persoons buscamper met hotelbed

Nieuw: compact comfort, buscamper met hotelbed

Wat denk je van een buscamper met een hotelbed? Of een camper die rijdt als een personenauto? Zoek je naar een camperbouwer die andere campers maakt?

Wegens grote populariteit van het prototype, camper José, heb ik als Kazoo Campers samen met leveranciers georganiseerd dat we efficiënt een complete camper kunnen maken van hoge kwaliteit.

Deze camper krijgt een hotelbed van 200 cm bij 140 cm en wordt helemaal compleet geleverd met eettafel, kookgelegenheid, spoelbak met kraan en veel bergruimte. 

Praktisch ingedeeld met draaibare voorstoelen en een meubel waaruit met lades alles wat men nodig heeft verschijnt: de tafel, de spoelbak of de koelkast schuiven eenvoudig richting de stoelen. Met meerdere opberglades en kasten en een zee aan ruimte onder het bed is er plaats genoeg voor uw klimuitrusting, muziekinstrumenten of duikspullen. En natuurlijk zitten er op logische plekken USB-aansluitingen om de telefoon op te laden.

Over een dik pak isolatiemateriaal van gerecycled katoen gaan de wanden van houtpanelen. Het bed en de kasten zijn ook van hout. Gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen geeft een heel prettig leefklimaat.

Klik hier om meer informatie te krijgen.
 

Wat kan ik krijgen?

Zowel de auto, de meubels als de systemen verzorgt Kazoo Campers met plezier: Mercedes bestelbus, het interieur in een kleur naar keuze, de technische zaken zoals accu’s, een USB-lader en stromend water. 

Ik heb drie afwerkingspakketten samengesteld. Het meest gekozen pakket is Comfort Plus. De basis is een Mercedes Sprinter van minder dan 10 jaar oud met minder dan 150.000 km op de teller. Deze is geïsoleerd en ingericht, heeft een koelkast, een wc’tje, een eenvoudige luifel, een kachel en een walstroomaansluiting (230V) en stopcontacten. 

Een andere populaire keuze is Comfort Compleet. Dit pakket heeft extra o.a. een achteruitrijcamera, een luxe dakventilator, een cassetteluifel, een zonnepaneel en sterkere accu’s. 

Sommige mensen vullen hun opties later of zelf aan. Compact Comfort is een complete camper, maar wordt geleverd zonder kachel, koelkast en luifel. De basis is een iets oudere bus, bijvoorbeeld een goed onderhouden Mercedes van 12 jaar oud met een kilometerstand van 200.000. 

Naast deze mogelijkheden, kunnen een heleboel leuke extra’s de camper eigen maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus begin er gerust over. Zou het leuk zijn om een douche voor de hond te hebben, een airbrush tekening door een kunstenaar, of een extra keuken bij de achterdeuren?

De complete lijst met specificaties van wat er is inbegrepen sturen we graag per e-mail toe. Vult u alstublieft hier uw e-mailadres in.
 

 

Kazoo Campers levert alleen wat u nodig heeft en bespaart daarmee onnodige kosten. Er is daarom geen showroom, geen telefonist en geen manager. U bent van harte welkom in de werkplaats.

Lijkt dit u wat? Neem dan alstublieft nu vrijblijvend contact op met het onderstaande formulier.

Zelf ervaren? 

Twijfelt u nog? Overtuig dan uzelf. Camper José heeft dezelfde plattegrond en functionaliteiten als de aangeboden camper. Natuurlijk krijgt u de huur terug als korting op uw aankoop (met een maximum van €3000).

 

     

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Call Now Button