Campers Veendam

Campers Veendam

Ben je op zoek naar campers in Veendam? Kazoo campers kan jou helpen. Wij zitten in Groningen, op slechts 25 minuten rijden vanuit de Parkstad. Bij Kazoo kun je terecht voor het huren en kopen van een camper. Ook kunnen wij campers op maat leveren, die voldoen aan je persoonlijke eisen. Zo kun je met je camper vanuit Veendam heerlijk op vakantie!

Campers in Veendam: veel opties

Erop uit gaan met de camper is de afgelopen tijd fors populairder geworden. Ben jij ook op zoek naar een aanbieder van campers? Veendam is een plek met redelijk veel dealers in de omgeving. Kazoo Campers hoort daar ook bij. Wij zijn gevestigd aan de oostkant van de stad Groningen en bieden uitgebreide mogelijkheden als het om campers gaat.

Wanneer je niet direct wil investeren in een aankoop, kun je ook gewoon een camper huren bij ons. Je geniet dan van je welverdiende vakantie en brengt het voertuig na afloop gewoon weer terug.

 

Ook campers op maat

Wil jij Europa rondreizen vanuit Veendam? Campers moeten natuurlijk wel voldoen aan jouw eisen. Kazoo Campers bouwt campers op maat. Dit betekent dat we bijvoorbeeld een bus kunnen ombouwen tot camper. De mogelijkheden zijn uitgebreid. Denk aan het aanbrengen van bekleding, het inbouwen van meubels en het plaatsen van een toilet.

Zelfs het leveren van een elektrisch aangedreven camper is nu mogelijk. Om de actieradius te verbeteren, voorzien we het voertuig van een accu extensie. Daarnaast behoort het inbouwen van een snellaadfunctie tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op als je vragen hebt, we denken graag met je mee!

 

Klanten uit verschillende locaties

Als verkoop- en verhuurpunt van maatwerk campers, krijgen wij regelmatig klanten uit onderstaande locaties:

 

Campers voor vakantieliefhebbers uit Veendam

Kazoo Campers biedt uitgebreide mogelijkheden als het om campers gaat. Huren, kopen en zelfs een camper op maat laten maken. Uiteraard trachten we hierbij altijd de kosten laag te houden. Interesse? Bel gerust, we praten je graag bij over alle opties en beantwoorden al je vragen. Een bericht sturen mag natuurlijk ook. Wanneer je langs wilt komen in de werkplaats, is dit op afspraak mogelijk. Maak je dromen waar en ontdek nu Kazoo Campers, Veendam wordt dan het startpunt van je droomreis!

Call Now Button