Campers Oosterwolde

Campers Oosterwolde

Een camper in Oosterwolde huren of kopen? Er zijn meerdere opties. Waar je misschien niet aan gedacht had, is Kazoo Campers in Groningen. Wij doen niet alleen aan de verhuur van volledig uitgeruste campers, we verkopen ook campers op maat. Je kunt dus een camper krijgen die uitgerust is met de voorzieningen die jij wil. Zo kun je met de camper vanuit Oosterwolde de mooiste avonturen beleven!

Campers in Oosterwolde: volledig op maat ingericht

Kazoo Campers weet zich te onderscheiden door campers op maat te leveren. Hoe? Wij kunnen bijvoorbeeld een bestelbus ombouwen tot camper, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke wensen. Opties zijn er genoeg. Het stopt niet bij het aanbrengen van bekleding. In te bouwen functies zijn bijvoorbeeld een toilet of douche, maar je kunt ook denken aan een achteruitrijcamera of complete keuken.

 

Ook duurzaam op reis gaan met de camper vanuit Oosterwolde is mogelijk, omdat we elektrische campers leveren. Maak je geen zorgen over de reikwijdte, want het toevoegen van een extra accupack behoort tot onze opties. Zo ga je mee met de duurzame trend, een trend waar wij een groot voorstander van zijn.

 

Huur een compleet ingerichte camper

Met de Camper van Oosterwolde naar de mooiste plaatsen in Europa reizen? Je droomreis naar Spanje, Scandinavië, Italië of de Balkan wordt nog leuker met een compleet ingerichte camper. Zelfs een wintersport beleef je optimaal met de camper, omdat je extra flexibel bent. Geen sneeuw? Dan ga je snel naar de volgende locatie. Een camper huren en reizen vanuit Oosterwolde kan bij Kazoo Campers. We hebben verschillende types beschikbaar.

 

We hebben onder meer een camper met toilet, douche, verwarming en een tweepersoons bed. Wanneer je besluit te huren, zorgen wij ervoor dat handdoeken en beddengoed klaarliggen voor vertrek. Je reis gaat zo comfortabel van start!

 

Klanten door heel Nederland

Wij krijgen klanten over de vloer uit heel Nederland die op zoek zijn naar maatwerk campers. Naast Oosterwolde hebben wij onder meer ook klanten in:

 

Begin je droomreis met de camper in Oosterwolde

Zeker nu vliegreizen onder druk staan, kiezen mensen vaker voor een andere manier van reizen. Een camper biedt ultieme vrijheid, zeker wanneer je alle belangrijke faciliteiten gewoon aan boord hebt. Bij Kazoo Campers kun je rekenen op uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Daarbij staan jouw wensen voorop. We zoeken graag uit hoe we jouw droomcamper kunnen bouwen, zonder daarbij je budget te overschrijden. Maar huren is net zo makkelijk. Neem dus snel contact met ons op. Stuur een mail, of bel tijdens openingstijden. Wij zorgen ervoor dat jouw reis met de camper vanuit Oosterwolde snel begint!

Call Now Button