Campers Meppel

Campers Meppel

Wanneer je zoekt naar een camper in Meppel, heb je verschillende opties. Kazoo Campers uit Groningen is een echte specialist waar je zowel kunt kopen als huren. Daarnaast doen wij aan camper inbouw, waarmee we een camper op maat kunnen leveren. Zo beleef je onvergetelijke vakanties wanneer je met de camper vanuit Meppel vertrekt!

Campers in Meppel: huren of kopen

Een camper in Meppel huren of kopen is iets waar je goed over na moet denken. Je hebt vast diverse wensen, bijvoorbeeld wat betreft het interieur. Het is daarom verstandig om te kijken naar een dealer die levert wat perfect past bij jou. Als je een camper in Meppel zoekt, kan het dus zijn dat je in Groningen uitkomt. Wij zijn gevestigd op een klein uur rijden vanuit Meppel.

 

Vakantie vieren met de camper is populairder geworden de afgelopen tijd. Onder meer de coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat mensen liever niet vliegen of met de trein reizen. De camper is dan een mooi alternatief, omdat je alles voor jezelf hebt. Geen zin in zo’n forse investering? Bij ons kun je ook gewoon een compleet uitgeruste camping huren.

 

Op vakantie met een gepersonaliseerde camper

Mensen die met een camper vanuit Meppel op vakantie willen, kunnen kiezen voor een standaard model camper. Kazoo campers kan echter ook een camper op maat voor je maken. Dit betekent dat we bijvoorbeeld een bestelbus voorzien van bekleding en diverse voorzieningen. Denk aan een keuken, bed, toilet en douche.

 

Nu milieubewust vakantie vieren steeds meer een thema is, denken wij graag vooruit. Daarom kunnen we nu ook elektrisch aangedreven campers aanbieden. Ben je bang dat de actieradius vanuit Meppel met zo’n camper te beperkt is? Het inbouwen van een accu extensie is mogelijk, zodat je veel verder kunt rijden zonder te hoeven laden. Neem gerust contact op met ons, we beantwoorden graag je vragen en zijn benieuwd naar je dromen!

 

Klanten door heel Nederland

Als verhuur- en verkooppunt van unieke campers, krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties:

 

Met de camper van Meppel naar de mooiste bestemmingen

Wordt het Zweden, Frankrijk, Duitsland, Italië of toch Spanje? Het maakt niet uit, dankzij Kazoo Campers ga je in ieder geval comfortabel op reis. Met alle faciliteiten aan boord die jij nodig hebt. Of je nu een camper wil kopen of huren, de opties zijn uitgebreid. Daarbij trachten we altijd de kosten zo laag mogelijk te houden. Interesse? Bel ons, of stuur een bericht. Op afspraak is het ook mogelijk om de werkplaats in Groningen te bezoeken. Maak kennis met Kazoo Campers, jouw startpunt voor een reis met de camper vanuit Meppel!

Call Now Button