Camper op maat

Camper op maat

Niet voor niets is er veel vraag naar een camper op maat. Voor een groot aantal mensen voldoet een bestaand ontwerp niet, bijvoorbeeld vanwege de stijl of indeling. Dit is precies waarom we Kazoo Campers zijn begonnen. We zijn in staat om maatwerk te leveren, waarbij we een camper naar wens van de klant aanpassen. Nee, we houden niet van “kan niet”.

 

Camper op maat in stijl

Moet het interieur van alle campers hetzelfde zijn? Nee. Het is juist mooi om je eigen stijl terug te laten keren in de camper. Daarbij kun je denken aan allerlei details, die wij met maatwerk kunnen aanbrengen. Zo ontstaat jouw unieke camper op maat.

Kazoo campers kunnen we bijvoorbeeld de stijl en kleurkeuze van zowel de stoffering als buitenkant aanpassen. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, is in elke kleur zonder meerkosten mogelijk. Hetzelfde geldt voor gordijnen en kussen. Geef gerust een kleurvoorkeur aan. Nu beginnen? Bel of mail direct, we zijn zeer geïnteresseerd in je wensen.

Ook maatwerk voor functionaliteit

Elke camperaar gebruikt zijn of haar camper anders. Iedereen heeft dus eigen wensen. De een wil graag een ligbad, de ander slechts een bed. En terwijl sommige mensen als chef-kok aan de slag willen gaan, kiezen anderen voor een simpele magnetron.

Niemand wil betalen voor iets wat niet aansluit bij zijn of haar wensen. We kunnen de kachel, wc of koelkast gewoon weglaten als je daar niet op zit te wachten. Past de camper op maat van je dromen niet in je budget? Desnoods mag je zelf het schilderwerk doen, we zijn graag flexibel.

Op basis van een bestaand ontwerp

We leveren graag campers op maat, waarbij een bestaand ontwerp de basis vormt. Dit wil zeggen dat we het interieur aanpassen en toevoegingen doen. Denk aan het plaatsen van een buitendouche, tv of muziekinstallatie. Het gebruik van een bestaand ontwerp levert doorgaans een prima balans tussen kosten en functionaliteit.

 

Ook voor speciale toepassingen

Een camper op maat van Kazoo bestaat uit modules, wat veel creativiteit toelaat. Daarom kunnen we ook oplossingen bieden voor speciale toepassingen, zoals de paarden- of motorsport. Denk aan een gereedschapsruimte achterin. Of een paardenwagen met een zadelkamer en een goed bed voor jezelf.

 

Maak je dromen waar: ga voor een camper op maat

Hoe ziet de camper van je dromen eruit? We zijn heel benieuwd. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. De kans is groot dat we je droom waar kunnen maken. Twijfel dus niet, bel of mail, we bespreken graag met jou de mogelijkheden van een camper op maat.

1 + 11 =

Call Now Button